viernes, 25 de enero de 2019

ULTIMATE A 5è i 6è

Els alumnes de cicle superior han estat aprenent un esport nou: l'ultimate. Un esport en el qual no hi ha contacte físic entre rivals o companys d'equip i es juga amb un disc volador o frisbee

L'objectiu d'aquest joc és anotar punts fent passades amb un disc o entre els jugadors fins a arribar a la zona d'anotació de l'equip contrari, això és similar al que es realitza en el futbol americà o en el rugbi, però a l'ultimate no es pot córrer o caminar mentre es té el disc a les mans.

El guanyador d'un partit és qui anota una major quantitat de punts en un determinat temps. Amb motiu d'això, la primera setmana de gener , van rebre la visita de dos jugadors de l'equip de Ultimate dels Sharks de Barcelona. Gràcies a ells , ens hem apropat una mica més a aquest esport tan poc conegut i tan divertit.

Hem après que és un esport mixt que promou fonamentalment l'esperit de joc (FAIR PLAY). Per això, per a jugar no cal tenir un àrbitre; són els mateixos jugadors els que han de ser honestos i admetre les faltes que fan. També hem après que en les competicions d' Ultimate es fan dos rànquings: un segons el resultat i un altre segons el qual té millor esperit de joc. Per a poder valorar l'esperit d'equip els equips es puntuen entre si en funció de si coneixen i apliquen bé les normes, si són imparcials, si són respectuosos... Etc.

Els ha agradat molt i han après molt! Mireu les fotos...












































No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...