viernes, 25 de enero de 2019

ESCALADA A 5è

Els alumnes de 5è s'estan iniciant en un esport nou: l'escalada. Per què escalada? No només perquè aviat anirem a fer una activitat al Climbat sinó també perquè es tracta d'una activitat esportiva poc practicada entre els alumnes i alhora molt interessant des de l'àrea física. És una activitat amb molts beneficis pels nens, ja que els aporta reptes, exercici físic, diversió i coneixements de la tècnica en si i els ofereix la possibilitat de dur-la a terme a l'aire lliure i amb la família.

Avui a la sessió d'ed. física hem estat realitzant tot un seguit d'activitats per tal de viure i aprendre per una banda situacions d'equilibri i desequilibri i per una altra, quina és la millor manera de progressar a l'hora d'escalar. Hem après que necessitem tenir 4 suports (2 peus i 2 mans) i que sempre que ens volem desplaçar necessitem tenir-ne 3 subjectats per garantir que sigui segur. S'ho han passat súper bé i s'han cansat força... la setmana vinent més!










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...