jueves, 28 de noviembre de 2013


Els Mossos arriben a 5è!!

El dia 11 de novembre del 2013 ,va venir un mosso del barri a fer-nos una xerrada sobre la discriminació que hi ha a Espanya.
Ens va explicar que hi havia molta discriminació per moltes qüestions com per exemple: la religió, el color de la pell, les tendències sexuals, país d’origen…
 
Ens va posar unes imatges d’un noi que atacava e insultava a una noia per ser Sud-americana. Això ens va semblar molt trist i injust.
El mosso  ens va explicar que els  nens i les nenes de la nostre edat, havien discriminat a altres companys de les seves escoles, insultant-los o agredint-los físicament. 

Això ens va fer reflexionar molt sobre el comportament que tenim amb els nostres companys de classe i que a vegades, fent una broma podem ferir algú més del que ens pensem.

A més a més, el mosso ens va proposar un joc: aquest joc consistia en dir alguna cosa bona d’un company o d’una companya. Llavors, cadascú va pensar una cosa positiva que ens agradés d’aquesta persona. Aquesta activitat ens va anar molt bé per veure que tothom té coses boniques i moltes capacitats tot i ser diferents entre nosaltres.







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...