martes, 26 de noviembre de 2013

SORTIDA AL CAIXA FÒRUM



El divendres 8 de novembre de  2013  vam anar al Caixa Fòrum. Varem anar-hi  caminant . L’edifici del Caixa Fòrum era molt gran, hi havia molta gent, també hi havien nois i noies d’un l´institut.
Primer vam deixar les motxilles, després la nostra monitora ens va explicar coses del pintor Camille Pissarro , com per exemple: la seva família , els  seus quadres  o els colors que utilitzava . 
A l’hora d’esmorzar vàrem anar a un parc, vàrem jugar tots al pi, desprès de mitja hora,  vàrem tornar un altre cop al Caixa Fòrum  i vàrem  fer una activitat sobre petits invents. Ens vàrem dividir en 4 grups ,  energia, aigua, alimentació i sanitat.  Jo era d’energia i el capità del nostre grup va ser la Martina. En aquesta activitat havíem de fer un  invent, el meu grup vàrem fer un invent que tallava els aliments.
A  les 12:30 vam dinar i vam estar tota la tarda jugant a un parc, desprès vàrem tornar a l’escolà. Estàvem bastants cansats, vàrem llegir una mica el cavall fort i desprès com que era divendres , tots vàrem pujar a 1r per ensenyar a llegir els nens petits.
 
Va ser un dia fantàstic !


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...