miércoles, 3 de octubre de 2012

Som els més grans de l’escola!!


El primer dia d’escola vam tenir una sorpresa enorme, perquè l’any passat ens havien dit que la nostra professora Marta potser no hi seria degut a les retallades, i no!! Estava allà amb el cartell que posava HOLA 6è A i amb un altre que deia PROU RETALLADES, igual que la resta de mestres. En arribar, vam estar parlant de com ens havien anat les vacances i ens van presentar els alumnes nous. Després, com cada any, vam posar etiquetes als llibres i les llibretes i vam repartir el material.
Tenim una assignatura nova que es diu Ciutadania i que explica com resoldre problemes, respectar els altres, aprendre a conviure,... Ens servirà per ser millors persones. Les altres matèries són les mateixes del curs passat, però una mica més difícils. Fins i tot continuem tenint Science, tot i que hem canviat de mestra. De tota manera, aquest any serà el més difícil i haurem d’estudiar més, perquè és l’últim curs que estarem al Ferran Sunyer i per això ens hem de preparar molt bé per començar l’ESO.
També tenim una altra novetat i és que els dimarts al matí ajudem a recollir l’oli reciclat de les famílies de l’escola.
Això de ser els més grans de l’escola i tenir aquestes petites responsabilitats ens motiva molt!!

6è 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...