miércoles, 3 de octubre de 2012

Cartells de la Mercè

Aquesta setmana, a la sessió de Plàstica, hem dissenyat uns cartells per les festes de la Mercè.
Primer hem visitat una pàgina web de l'Ajuntament on hem pogut veure els cartells de la Festa Major dels últims anys. Hi havia alguns molt bonics i vistosos i d'altres que no ens han agradat tant!!
Després hem començat a dissenyar la nostra proposta de cartell per aquest any. Primer havíem de fer un projecte, és a dir, pensar en que volíem fer al cartell i quins materials necessitàvem per fer-lo. I la norma principal estava clara, podíem fer el que volguéssim i amb el material que més ens agradés: llapis de color, retoladors, retalls de paper, ceres, ...
Quan ja teníem el projecte pensat i explicar, podíem començar a fer-ho en una làmina de dibuix ben gran. Ens ha agradat molt que poguéssim triar el tema i també el material amb que ho faríem. Després vam veure que costava una mica més del que havíem pensat, perquè la làmina era gran i s'havien de pintar molts trossos.
Però estem molt contents i contentes del resultat final.
Un cop acabats tots els cartells, els vam penjar a l'escala, perquè tothom els veiés i recordar que estàvem de Festa Major. Aquí teniu algunes imatges de com va quedar la paret de l'escala plena de cartells.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...