domingo, 6 de diciembre de 2015

SORTIDA POBLE ESPANYOL

El dilluns 20 d’octubre,  els nens i nenes de 5è vam anar al Poble Espanyol. Quan hi vam ser-hi poc després d’esmorzar, van arribar dos monitors molt simpàtics. Es van presentar i ens van dividir en 10 grups de 5, barrejant  la classe A i la classe B. Ens van repartir a cada grup un sarró. Us pregunteu que hi havia en aquell sarró? Doncs hi havia una guia, no una guia qualsevol, sinó  una guia que marcava el camí amb pistes... I també un mapa , no fos que ens perdéssim! Unes postals misterioses i diferents estris, materials, eines... etc. que estaven relacionats amb els diferents llocs que la guia ens mostrava, ara ho explicarem.
 La guia ens presentava a un personatge, ens feia treure del sarró un estri, material o eina. Amb el mapa i seguint les pistes, arribaves a un racó del Poble Espanyol, i comprovaves amb les postals misterioses si el lloc era correcte. I així fins explorar l’últim racó del Poble Espanyol.
Quan cada grup va acabar ens vam reunir a la plaça Major. A l’hora de dinar vam anar a la zona de picnic i vam jugar fins l’hora de marxar. Ens vam divertir molt durant tot el dia.

El taller va ser molt divertit i entretingut, i ens van agradar molt els jocs d’orientació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...