lunes, 22 de junio de 2015

SNOOPY I ELS SEUS AMICS


Nosaltres us parlarem de l'obra de teatre que els nens i les nenes de 5è i 3r vam representar el passat divendres 29 de maig al Centre Cívic Cotxeres Borrell, però hi ha una petita variació, us parlarem des de la banda dels actors, és a dir, més professionalment i de coses que potser els espectadors no van notar però que els actors ho tindrem molt en compte per a la pròxima representació.
Des del nostre punt de vista l'obra ens va sortir molt bé, sobretot les cançons, perquè encara que no sortissin perfectes hi va haver molta evolució des de l'altre representació. També s’ha de dir que hi va haver una escena que ens va sortir molt “potxeta”, però espero que dissimuléssim bé i no es notessin molt les pifiades.  
Fent la vista grossa d'aquests petits defectes, per a nosaltres va ser una obra excel·lent , us recomanem que la veieu i si no pot ser que us la passin en un vídeo perquè és una obra plena d'humor i val la pena veure-la.


LUCY I MARCIA



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...