lunes, 22 de junio de 2015

Mònica: la mestra de pràctiques

Dimecres, 6 de Maig del 2015
Al segon trimestre, va arribar una noia de pràctiques a la nostra classe: la Mònica.
Quan ens la van presentar, semblava  una persona  callada  i durant aquells dies ho va ser. A mida que els dies van anar passant parlava amb nosaltres i ens va semblar molt agradable i simpàtica.
Quan vam començar una nova unitat a matemàtiques, els polígons, pensàvem que ens la faria la Sònia com sempre, però durant aquell tema ella ens va fer classe de matemàtiques. Hem après moltes coses d'aquest tema amb la Mònica i a la fi, va arribar el dia del control.
Aquell dimecres ja sabíem que s'anava a emprendre un nou camí per dedicar-se a l'ensenyança. Una sorpresa estàvem preparant pel dia següent, i hi hauria molts regals.

A  l'estona de menjador ho vam enllestir. Lletres i més lletres cobrien la nostra pissarra. Es va endur una gran sorpresa quan va entrar i ens va veure cantant l'hora dels adéus. Fins i tot es va emocionar a l'hora de donar-li els regals: figures de papiroflèxia, dibuixos , postals...I tot amb molt detall. I jo crec que encara n'hi ha més per a obrir...A part de tots els petons que rebrà demà...
S’ha posat molt contenta quan ha rebut el regal que li faltava, i després de tants dies, ja no se’n vol anar, però nosaltres li assegurem una molt bona vida a la nova escola.

Moltes gràcies, Mònica JJJ .
Caterina, Judelene, Martina i Núria.
I la resta de la classe de 5èA

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...