jueves, 21 de mayo de 2015

POEMES QUE ENS APROPEN

Els nens i les nenes de l’escola Ferran Sunyer, de 5è de primària hem participat en el projecte “poemes que ens apropen” dirigit per casa Àsia.
L’objectiu d’aquest projecte és que mitjançant els poemes i la poesia,els alumnes ens comuniquem amb els comerciants ja poden ser d’aquí o d’altres cultures i Països.
Primer els alumnes per grups vam escollir un poema i ens el vam aprendre, després vam anar a la botiga. En arribar a la botiga ens rebien els propietaris, ens ensenyaven tota la tenda, com treballaven, que feien i a que es dedicaven. Més tard vam recitar el poema a la gent de la botiga i ells  un a nosaltres, aleshores es va realitzar l’intercanvi de poemes.
Amb el poema de la botiga i el nostre vam il·lustrar unes cartolines.
Finalment vam fer la lectura de poemes al Centre Cívic Cotxeres Borrell.
Hem viscut noves experiències com pujar a dalt d’un escenari i recitar un poema, la tensió i el riure que t’agafa a l’escenari. Estàvem tots molt nerviosos, però ens ho vam passar to happy J.
Per saber més podreu anar a la pàgina següent:


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...