jueves, 7 de noviembre de 2013

Compartim la castanyada amb Cicle Inicial

Des del Cicle Superior us volem explicar les activitats que realitzem per la festa de la Castanyada, tot i que any rere any són similars, aquest curs el que hem fet és el següent: .
Compartint lectures
Al dematí tot Cicle Superior, va anar a fer lectures de contes al Cicle Inicial, (5è amb 2n, i 6è amb 1r), simultàniament  amb la lectura ens havíem preparat certes activitats per fer més amena l’estona, activitats com ara: teatre, titelles, dibuixos, preguntes, sopa de lletres, mímica...

Panellets a 2n


La lectura amb Cicle Inicial no és la única activitat que fem amb els petits, el dia anterior a la festa anem a les classes de P5 i de 1r a ensenyar a fer paperines i a 2n a col·laborar en fer panellets.

Per Tots Sants, festa dels difunts, a les classes s’expliquen  històries, llegendes o rondalles de por, tot seguit per decorar el passadís,  5è va escriure dites:
 Castanyes torrades i calentes escalfen les mans el ventre
Amb pluja i vent l’octubre entra content

Els grups de 6è van fer treballs més plàstics:  pintar ratpenats i dibuixar bruixes.
Per la tarda, mentre acabàvem les bruixes,  va venir a  visitar-nos la Castanyera (una mare de l’escola) que ens va portar les castanyes dins les paperines que havíem fet nosaltres.




Per cert, unes castanyes molt, molt bones, boníssimes!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...