lunes, 8 de abril de 2013

Jocs per a tothom


Aquest taller l’hem fet amb el Juanjo Raga.

Vam baixar al gimnàs i ens vam seure en rotllana per que ens expliqués com es jugava a cada joc.

Vam començar escalfant amb un joc que es diu els paquets: consisteix en anar corrent donant voltes pel gimnàs mentre estirem , movem els braços , aixequem cames...

Després seiem un altre cop i ens explica un altre joc. El següent joc es deia cara o creu que consisteix en fer dos files agafar una parella i ficar-la davant teu, quan el professor diu creu correm capa la dreta i tenim que pillar al nostre company/a, i quan diu cara tenim que córrer cap a l’esquerra i que el nostre company/a ens pilli.

Quan acabem de jugar en aquest joc tornem a posar-nos en rotllana i ens explica el pròxim joc que es diu el passadís piloter. Uns es posaven en fila amb unes pilotes i els altres havien d’anar passant per davant del altre equip i l’altre equip el tenia que matar tocant-los amb la pilota.

El joc de les hores . consisteix en que tens una parella i li tens que dir la hora que et diu el professor però li tens que dir amb signes , jo i la meva parella vam fer als signes següents: Al cap eren les hores, a la cama dreta eren els minuts i la cama esquerra era els minuts de cinc en cinc per exemple si diu 2 hores i 10 minuts fem li toco el cap dos cops que es el de les hores i també li toco 2 cops la cama esquerre .


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Civicleta en pijama

Divendres passat els alumnes de 5è vam anar fins al Castell de Montjuïc en pijama (sí, sí, en pijama, el Rei Carnestoltes així ens ho havia ...